Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Maandag t/m zaterdag geopend!
Installatie service!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00

Dé AGA specialist van Nederland

style=

 

 

''Een AGA fornuis bekijken en kopen? Bezoek ons adviescentrum in Barendrecht.''

 

 


 

 

 

 

AGA fornuizen, een buitengewoon fornuis geschikt voor iedere kookstijl!

 

Het AGA-fornuis werd in Zweden rond 1920 uitgevonden door de Gustav Dalen.

In 1929 werden de AGA-fornuizen voor het eerst te koop aangeboden in Groot-Brittannië en al snel verhuisde de hele productie naar dat land. Elk AGA-fornuis ondergaat strikte kwaliteitscontroles en voldoet aan alle milieu eisen.

 

Een AGA fornuis is bijzonder duurzaam; u koopt dit degelijke fornuis voor het leven.
De AGA behandelt het eten anders dan andere fornuizen. Het eten wordt niet direct blootgesteld aan hoge hitte, maar wordt daarentegen zachtjes verwarmd met de stralingshitte van de gietijzeren ovens.

 

Gerechten behouden daardoor beter hun smaak, sappen en aroma's. Een AGA excelleert in iedere kookstijl of het nu roerbakken betreft of de bereiding van vlees, vis of pizza's.

 

 

 

   

 

 

 

  

 

Bij het kopen van een AGA fornuis heeft u een ruime keuze uit diverse modellen.

Zo kunt u kiezen voor een 2-oven, 3-oven of 5-oven AGA fornuis. 

 

 


 

Dual Control

 

De AGA Dual Control heeft alles wat een AGA-fornuis zo geliefd maakt. U heeft de keuze uit interne of externe ventilatie. De Dual Control heeft veel weg van een klassieke AGA waarbij de gietijzeren ovens altijd gebruiksklaar zijn en die onnavolgbare AGA-warmte uitstralen. 

 

 AGA Dual Control (DC3) - elektrisch

• AGA Dual Control (DC5) - gas

• AGA Dual Control (DC5) - elektrisch 

 AGA Dual Control (DC3) - gas 

 

 

 


 

Total Control

 

De AGA Total Control is het eerste AGA fornuis met hete kookplaten welke aan- of uit kunnen worden gezet. Aan de buitenkant lijkt de AGA Total Control op de traditionele AGA fornuizen die we kennen, maar achter de deur linksboven zit het geavanceerde touch-screen bedieningspaneel. Het stelt u in staat om het programma van uw AGA fornuis in te stellen wanneer deze aan- of uit moet staan.  

 

 

 

 

 

   


 

Masterchef

 

De Masterchef heeft alle eigenschappen die je van een AGA kunt verwachten. Het fornuis is ideaal voor iedereen die ervan droomt een klassieke AGA te bezitten maar de voorkeur geeft aan de directe controle die een conventioneel fornuis biedt. De Masterchef heeft een aparte sudderoven, een multifunctionele oven, een heteluchtoven en een aparte uittrekbare grill.  

 

 AGA Masterchef XL 90 DF

 AGA Masterchef XL 110

 AGA Masterchef XL 90 Inductie

 AGA Masterchef XL 110 Inductie

 AGA Masterchef XL 110 Inductie - Zwart

 

   


 

Six-Four

 

Met de AGA Six-Four (zes kookpitten en vier ovens) kunt u tegelijkertijd koken, roosteren, braden, bakken en stoven. Voor elke soort bereiding heeft de AGA Six-Four een aparte oven. 

 

 AGA Six-Four Keramisch

 AGA Six-Four

 

 

 

 

 

 

 


 

City 60

 

De AGA City 60 maakt net als zijn grote beroemde broers gebruik van stralingswarmte die gelijkmatig wordt afgegeven door de gietijzeren ovens. De AGA City 60 heeft een compact formaat maar geeft toch de geweldige kookresultaten waar de AGA om bekend staat. Daarnaast kunnen de ovens en de kookplaat op stand-by worden gezet of kunnen helemaal worden uitgezet.  

 

 AGA City 60 Traditioneel

 AGA City 60 (met gaskookplaat) 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

AGA fornuis | afmetingen (breedte)

In onze webwinkel heeft u een ruime keuze uit diverse formaten AGA fornuizen. Onderstaand treft u een opsomming van de verschilende formaten. Door op het formaat van het fornuis te klikken, komt u in een overzicht terecht van de betreffende AGA modellen:

 

 

 

 

 

Kooklux | de specialist en adviseur als het gaat om AGA fornuizen


Met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de aanschaf van uw AGA fornuis.  Heeft u vragen over een AGA fornuis dan adviseren wij u graag telefonisch of per mail. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in ons adviescentrum in Barendrecht (vlakbij Rotterdam).

 

 


  


Kooklux | De fornuizen specialist van Nederland


Ons adviescentrum in Barendrecht  (vlakbij Rotterdam) is goed bereikbaar en u kunt gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. Door ons specialisme bezoeken veel klanten uit heel Nederland ons adviescentrum.  Met meer dan 40 vrijstaande luxe fornuizen in ons adviescentrum en deskundig advies van onze verkopers vindt u bij Kooklux altijd een geschikt fornuis voor uw keuken.


Adviescentrum: Kooklux BV, Fennaweg 7, 2991 ZA  BARENDRECHT | 0180-654809 of info@kooklux.nl