Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Merk
 1. Big Green Egg (82)
 2. Broil King (28)
 3. Primo Ceramic Grills (09)
Prijs
 • 7 1099

Accessoires

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. Big Green Egg afdekhoes
  € 60,00

  Beschermhoezen voor uw Big Green Egg. Alle Big Green Egg hoezen zijn voorzien van ventilatiegaten, waardoor eventuele schimmel wordt voorkomen. Door gebruik van de hoes kunt u uw Big Green Egg ook in de winter, goed beschermd buiten laten staan.

  Leverbaar voor de Big Green Egg modellen Small t/m XXL.

  Lees meer...
 2. Big Green Egg Conveggtor/ Plate Setter
  € 58,00

  De Big Green Egg Conveggtor is een keramisch hitteschild dat een barrière vormt tussen het te bereiden voedsel en de gloeiende kolen. Het design van de Big Green Egg Conveggtor, in combinatie met de vorm van uw Big Green Egg, zorgen voor een uitstekende luchtstroom.

  Verkrijgbaar voor alle Big Green Egg modellen

  Lees meer...
 3. Big Green Egg ® Nest Handler
  € 163,00

  Ideaal hulpmiddel om uw Big Green Egg veilig te verplaatsen. De Nest Handler verbindt het onderstel (Nest) met de onderkant van de Big Green Egg, waardoor u tijdens het verrijden een betere controle heeft. Leverbaar voor de modellen Medium/ Large/ Extra Large/ XXL.

  Let op: het betreft hier alleen de Handler, en niet het onderstel!

  Lees meer...
 4. Big Green Egg Flat Baking Stone
  € 67,95

  De Big Green Egg Baking Stone (pizzasteen) is ideaal voor het bakken van pizza's of brood in uw Big Green Egg. De ronde steen wordt geplaatst op het standaard rooster van uw Big Green Egg. De pizzastenen van Big Green Egg zijn van hetzelfde materiaal als de binnenkant van de Big Green Egg en zijn dus geschikt voor hoge temperaturen.

  Verkrijgbaar voor de Big Green Egg Medium, Large, XL

  Lees meer...
 5. Big Green Egg Half Moon Baking Stone
  € 87,00

  Op de Big Green Egg Half Moon Baking Stone bakt u een kleine pizza of brood, terwijl u tegelijkertijd uw vlees kunt blijven grillen op het grillrooster. 

  Verkrijgbaar voor de Big Green Egg Large en Extra Large

  Lees meer...
 6. Big Green Egg Half Moon Grillverhoger
  € 50,95

  Verhogingsrek dat op het rooster wordt geplaatst. De Big Green Egg half moon grill verhoger maakt het mogelijk om een stuk vlees langzaam te laten doorgaren.

  Verkrijgbaar voor de Big Green Egg ® MiniMax/ Small/ Medium/ Large/ Extra Large

  Lees meer...
 7. Big Green Egg Gietijzeren Grillrooster
  € 59,95

  Met het gietijzeren grillrooster van Big Green Egg krijgt u de mooiste ''braadstrepen'' op uw vlees. Het gietijzeren rooster is stevig en bestand tegen zeer hoge temperaturen, waardoor het vlees perfect dichtschroeit.

  Verkrijgbaar voor de Big Green Egg ® Mini/ MiniMax/ Small/ Medium/ Large

  Lees meer...
 8. Big Green Egg Zijplanken
  € 166,00

  De Big Green Egg houten zijtafels passen precies rond om uw Big Green Egg Small, Medium, Large of Extra Large. Met de Big Green Egg zijtafels heeft u een werkruimte op een comfortabele hoogte. En als u de zijtafels niet meer gebruikt, klapt u ze eenvoudig weer in.

  Verkrijgbaar voor de Big Green Egg ® Small/ Medium/ Large/ Extra Large

  Lees meer...
 9. Big Green Egg Kiphouder RVS
  € 24,00

  Verticaal rooster waarop een kip rechtop geplaatst kan worden tijdens het bereiden in uw Big Green Egg. De houder neemt minimale ruimte in beslag en zorgt ervoor dat het vlees optimaal wordt bereid. Voor het opvangen van de sappen en vetten tijdens het grillen is een ronde druippan te verkrijgen.


  Lees meer...
 10. Big Green Egg Druippan rond model ø 23 cm
  € 23,50

  Met de Big Green Egg druippan welke is voorzien van een anti-aanbaklaag wordt vrijkomend vet, vocht en restje opgevangen en is tevens geschikt om te combineren met de kiphouder of de kalkoenhouder. De diameter van de druippan is 27 cm. 

  Lees meer...
 11. Big Green Egg V-Rack Large-XL
  € 38,50

  Het Big Green Egg V-Rack wordt gebruikt om grote stukken vlees op te leggen en dient als efficiënte verhoging om bijvoorbeeld uw spareribs of lamsrack op te grillen.

  Verkrijgbaar voor de Big Green Egg ® Small/ Medium/ Large/ Extra Large.

  Lees meer...
 12. Big Green Egg Geperforeerd Rooster Rond Small - Medium
  € 40,00

  Speciaal geperforeerd rooster. Ideaal voor het bereiden van kleine gerechten welke normaalgesproken door een gewoon rooster heen zouden vallen. Ideaal voor groenten, garnalen of stukjes vlees. Het geperforeerde rooster is gemaakt van porselijn gecoat staal. Uw voedsel behoudt daarnaast dezelfde authentieke smaak als wanneer het op een gewoon rooster wordt bereid.

  Geschikt voor de Big Green Egg Minimax/ Small/ Medium (Ø 33cm)

  Lees meer...
 13. Big Green Egg Grid Lifter
  € 37,95

  De Big Green Egg Grid Lifter is een nuttig hulpmiddel voor het uitnemen van het grill rooster. Handig als deze nog heet is.

  Lees meer...
 14. Big Green Egg Pizza Schep Aluminium
  € 47,50

  Door de dunne aluminium plaat schuift de Big Green Egg Pizza Schep moeiteloos onder de pizza en kunt u deze gemakkelijk op de baking stone leggen. Het lange houten handvat garandeert optimale grip en extra veiligheid voor de hitte. De Big Green Egg Pizza Schep kan ook gebruikt worden voor het bakken van brood en andere deegwaren.

  Lees meer...
 15. Big Green Egg Premium Barbecue Tool Set
  € 88,75

  De originele Big Green Egg grillvork, spatel en tang voor een scherpe setprijs. Deze barbecue gereedschapsset is van duurzaam roestvrijstaal en afgewerkt met houten handgrepen voor een comfortabele grip.

  Lees meer...
 16. Big Green Egg Maiskolfhouders
  € 18,50

  Big Green Egg ® Maiskolfhouders zijn ideaal om uw maïskolven mee vast te houden na het grillen. Zo verbrandt u uw handen niet en houdt u ze ook nog schoon!

  Set van 8 stuks (geschikt voor 4 maïskolven)

  Lees meer...
 17. Big Green Egg ® As Schep
  € 45,00

  Zwart metalen pan. Te gebruiken in combinatie met een aspook. De pan sluit, door zijn ronde vorm, perfect aan op de schuif, onderaan uw Big Green Egg. Als u het as uit de Big Green Egg verwijdert dan voorkomt u dat het op de grond valt of op uw tafel indien u uw Egg in een tafel heeft ingebouwd.

  Lees meer...
 18. Big Green Egg ® As Pook
  € 25,00

  Big Green Egg ® As Pook voor het verwijderen van as uit uw Big Green Egg. Het as kunt u opvangen in de speciaal daarvoor bestemde As Schep welke apart verkrijgbaar is.

  Verkrijgbaar voor alle Big Green Egg modellen

  Lees meer...
 19. Big Green Egg ® Egg Nest
  € 228,00

  Door uw Big Green Egg in een Nest (onderstel) te plaatsen krijgt deze de ideale werkhoogte. Het van gecoat staal vervaardigde onderstel is voorzien van stevige wielen zodat de Egg eenvoudig kan worden verplaatst.

  Lees meer...
 20. Big Green Egg Half Moon Geperforeerd Rooster
  € 45,95

  De Perforated Porcelain Grid is ideaal om fijne of in stukjes gesneden groenten, champignons of zeevruchten en vis op te roosteren die te klein of te delicaat zijn voor op het reguliere rooster. U legt deze Perforated Grid gewoon op het standaard of gietijzeren rooster en neemt het er in één handeling weer af. Met dit “Half Moon” model kunt u de andere helft van het grillrooster nog gewoon benutten.

  Verkrijgbaar voor de Big Green Egg Large/ Extra Large/ XXL.

  Lees meer...
 21. Big Green Egg Grillverhoger
  € 41,00

  De Big Green Egg inklapbare RVS grill verhoger kan eenvoudig aan het standaardrooster worden bevestigd. De Big Green Egg grill verhoger maakt het mogelijk om op het bovenste deel bijvoorbeeld groenten te leggen terwijl op het standaard rooster eronder uw vlees gaart.

  Geschikt voor de Big Green Egg ® Large / Extra Large / XXL

  Lees meer...
 22. Big Green Egg Draadloze Thermometer
  Verkoop
  € 138,50

  De Big Green Egg ® Draadloze Digitale Thermometer biedt u de mogelijkheid om de kerntemperatuur van het gerecht en de binnentemperatuur van de Big Green Egg af te lezen binnen een straal van 90 meter. Steek de pen in het product en houdt de ontvanger binnen handbereik. De ontvanger geeft automatisch een signaal wanneer de gewenste kerntemperatuur is bereikt.

  Lees meer...
 23. Big Green Egg Dutch Oven
  € 103,75

  Gietijzeren braad/stoofpan. Ideaal voor het bereiden van stoofschotels, stampotten soep of suddervlees in uw Big Green Egg. De Dutch Oven is geschikt om in te koken, te sudderen of te braden.

  Lees meer...
 24. Big Green Egg Paella Grillpan
  € 52,95

  Big Green Egg roestvrijstalen Paella pan. Gemaakt om niet alleen de traditionele Spaanse Paella in te maken op uw Big Green Egg, maar ook geschikt om andere gerechten als rijst-, pasta- of roerbakgerechten te bereiden.

  Verkrijgbaar voor de Big Green Egg ® Large en Extra Large en XXL

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc