Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Prijs
 • 17 69
Merk
 1. Fire Stop (02)
 2. Mobiak (01)
Brandklasse
 1. A (vaste stoffen) (03)
 2. B (vloeibare stoffen) (03)
 3. F (vetbranden) (02)

Brandbeveiliging

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. FireStop Spuitbus Brandblusser 0,6 Liter
  € 17,50
  FireStop spray brandblusser voor de auto, boot en camper. De FireStop Spuitbus brandblusser is klein en makkelijk in gebruik en zeer effectief voor het blussen van beginnende branden. De houdbaarheid van de FireStop brandblusser bedraagt maximaal drie jaar.
  Lees meer...
 2. FireStop Vet Brandblusser 2 Liter
  € 69,00

  De 2 liter vetblusser van FireStop bevat een speciale blusstof ('wet chemical' of 'chemisch blusschuim'), dat specifiek is bedoeld om een brandende frituurbak af te dekken en adequaat te blussen. Deze brandblusser wordt geleverd inclusief bevestigingsklem.

  Lees meer...
 3. Mobiak Schuimblusser 6 Liter
  € 55,00

  De Mobiak schuimblusser met een inhoud van 6 liter met milieukeurmerk 21A / 233B kan worden gebruikt op klasse A en B branden. Schuimblussers zijn het meest geschikt om vloeibare branden zoals benzine of diesel te blussen en zijn ook geschikt om branden van vaste stoffen zoals hout en papier te bestrijden. De 6 liter milieukeurmerk Mobiak brandblusser is niet geschikt voor gebruik op vloeibare vloeibare vetten of oliën branden. Schuimblussers met het milieukeurmerk hebben een lichtgroene milieukeurmerk kleuren label.

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc