Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Prijs
 • 670 2110
Merk
 1. Primo Ceramic Grills (12)
Kies een Primo model
 1. Oval Junior (03)
 2. Oval Large (02)
 3. Oval XLarge (02)
 4. Rond (02)
Tafel geschikt voor model
 1. Junior (02)
 2. Large (02)
 3. XLarge (03)

Primo Ceramic Grills

Primo Ceramic Grills

De unieke en wereldwijd gepatenteerde ovalen vormgeving biedt u de hoogst mogelijke flexibiliteit bij het bereiden van uw gerechten. Primo geeft 20 jaar garantie op haar keramische barbecue. Een Primo Barbecue is weerbestendig, heeft een snelle opwarming, heeft een uitzonderlijk temperatuur controle van 65ºC tot 450ºC en is makkelijk in onderhoud. Het keramiek is van uitzonderlijk kwaliteit waardoor de Primo Ceramic Grill zeer efficient in gebruik is. U gebruikt minder houtskool, de gewenste temperaturen zijn snel bereikt en u heeft kortere baktijden. 

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. Primo Ovaal XL 400
  € 1.715,00

  De Primo Ovaal XL Serie 400. Deze unieke en wereldwijd gepatenteerde ovalen keramische houtskool barbecue biedt u de meest mogelijke flexibiliteit bij het grillen, roosteren, bakken of roken van uw gerechten. Met de speciaal ontworpen ovalen accessoires zijn er meer dan 60 verschillende manieren om uw Primo BBQ te gebruiken.

  Lees meer...
 2. Primo Kamado Rond
  € 1.155,00

  De Primo Kamado Rond is een traditionele ronde keramische barbecue. De Primo Kamoda Rond wordt geleverd met een aspook en een roostertang. Natuurlijk is deze Primo Barbecue voorzien van een makkelijk af te lezen thermometer, omkeerbare bakroosters, gietijzeren rookuitlaat en een roesvrij stalen luchtschuif. 

  Lees meer...
 3. Primo Ovaal XL All-In-One
  € 2.110,00

  De Primo Ovaal XL All-In-One wordt geleverd compleet met onderstel, zijtafels, aspook en grilltang. Met de speciaal ontworpen ovalen accessoires zijn er meer dan 60 verschillende manieren om uw Primo BBQ te gebruiken.

  Lees meer...
 4. Primo Ovaal Junior 200
  € 1.135,00

  De Primo Ovaal Junior 200 is een hoogwaardige barbecue. Met een Primo Grill kunt u grillen, bakken, roosteren, roken, dichtschroeien, smoren, sauteren, flamberen, stoven, sudderen, enz.

  Lees meer...
 5. Primo Ovaal Large 300 All-In-One
  € 1.845,00

  De Primo Ovaal Large All-In-One is gemaakt van de beste kwaliteit keramiek en wordt geleverd inclusief onderstel, zijtafels, aspook en grilltang. Een complete barbecue waar u de lekkerste gerechten op kunt bereiden. De Primo Oval barbucue is uitermate geschikt voor het grillen, roosteren, bakken of roken van uw gerechten. 

  Lees meer...
 6. Primo Ovaal Junior GO
  € 1.285,00

  De Primo Ovaal Junior GO wordt compleet met onderstel geleverd. Met het stevige en stabiele onderstel kunt u de barbecue makkelijk en veilig verplaatsen.

  Lees meer...
 7. Primo Kamado Rond All-In-One
  € 1.300,00

  De Primo Kamado All-In-One is een traditionele ronde keramische barbecue. De Primo All-In-One wordt geleverd compleet met onderstel, zijtafels, een aspook en een roostertang. Natuurlijk is deze Primo All-In-One voorzien van een makkelijk af te lezen thermometer, omkeerbare bakroosters, gietijzeren rookuitlaat en een roesvrij stalen luchtschuif. De Primo All-In-One is ook alleen als BBQ verkrijgbaar.

  Lees meer...
 8. Primo Ovaal Junior 200 All-In-One
  € 1.530,00

  De Primo Ovaal Junior All-In-One wordt geleverd met onderstel, zijtafels, aspook en grilltang. Het verplaatsen van de barbecue gaat veilig en eenvoudig met het stabiele onderstel. Met een Primo Grill kunt u grillen, bakken, roosteren, roken, dichtschroeien, smoren, sauteren, flamberen, stoven, sudderen, enz.

  Lees meer...
 9. Primo Ovaal Large 300
  € 1.450,00

  De Primo Ovaal Large Serie 300 is gemaakt van de beste kwaliteit keramiek waarop door Primo 20 jaar garantie wordt gegeven. Deze barbecue Is perfect om grote hoeveelheden te bereiden. Dit model barbecue is ook verkrijgbaar met een optionele metalen kar met zijtafels of een houten tafel met vast werkblad.

  Lees meer...
 10. Ciprestafel Counter Top
  € 780,00

  Creëer uw eigen buitenkeuken met deze fraaie en sterke Primo BBQ tafel gemaakt van cipreshout. Deze tafel met vast werkblad is speciaal  geschikt voor de ovalen barbecues van Primo.

  Lees meer...
 11. Primo Ciprestafel Compact Oval XL
  € 670,00

  Creëer uw eigen buitenkeuken met deze fraaie en sterke Primo BBQ tafel gemaakt van cipreshout. Deze tafel is speciaal ontworpen voor kleinere terassen of balkons. Deze tafel is alleen verkrijgbaar voor de Primo XL 400.

  Lees meer...
 12. Primo Metalen Kar met Mand
  € 675,00

  Creëer uw eigen buitenkeuken met deze sterke en meest duurzame Primo BBQ tafel gemaakt van metaal. Deze tafel met vast werkblad en inclusief RVS zijtafels is speciaal  geschikt voor de ovalen barbecues van Primo.

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc