Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Merk
 1. Big Green Egg (17)
Prijs
 • 12 228

Onderdelen

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. Big Green Egg Zijplanken
  € 166,00

  De Big Green Egg houten zijtafels passen precies rond om uw Big Green Egg Small, Medium, Large of Extra Large. Met de Big Green Egg zijtafels heeft u een werkruimte op een comfortabele hoogte. En als u de zijtafels niet meer gebruikt, klapt u ze eenvoudig weer in.

  Verkrijgbaar voor de Big Green Egg ® Small/ Medium/ Large/ Extra Large

  Lees meer...
 2. Big Green Egg Houten Handvat
  € 15,00

  Houten Handvat voor uw Big Green Egg. Leverbaar voor alle modellen vanaf 2012.

  Lees meer...
 3. Big Green Egg Gietijzeren Margrietschijf
  € 60,00

  De Gietijzeren Margrietschijf met dubble functie. De schijf reguleert de luchtstroom en een nauwkeurige temperatuurbeheersing.

  Lees meer...
 4. Big Green Egg Keramische Afdekdop
  € 40,00

  Big Green Egg keramische afdekdop. Sluit de Big Green Egg na gebruik af met deze keramische afdekdop en sluit de luchtregelaar.

  Tip: Leg de gietijzeren margrietschijf binnen op een droge plek, zodat deze niet gaat roesten.

  Lees meer...
 5. Big Green Egg Grate
  € 18,00

  Dit gietijzeren rooster (Grate) wordt onderin de vuurkorf (firebox) geplaatst en is het rooster waarop de houtskool wordt gelegd. Door de openingen valt het as van de houtskool gemakkelijk in de basis en zorgen de openingen ervoor dat een optimale luchtstroom plaatsvindt.

  Lees meer...
 6. Big Green Egg Fire Ring
  € 60,00

  De keramische binnenring staat op de vuurkorf en zorgt voor de juiste afstand tussen de gloeiende houtskool en het rooster. Voor de Big Green Egg Mini, MiniMax, Medium, Large, XLarge of XXLarge.

  Lees meer...
 7. Big Green Egg Firebox Mini
  € 69,00

  De vuurkorf staat in de keramische basis en dient met houtskool te worden gevuld. Door de uitgekiende openingen aan de onderzijde is een constante en optimale air flow aanwezig wanneer de margrietschijf en luchtregelaar zijn geopend. Voor Mini, MiniMax, Small, Medium, Large, XLarge en XXLarge

  Lees meer...
 8. Big Green Egg Base
  € 220,00

  Warmte isolerende Basis (onderste gedeelte) van hoogwaardig keramiek welke aan de buitenzijde is voorzien van een beschermende dubbele glazuurlaag. Voor de Big Green Egg Mini, MiniMax, Small, Medium, Large, XLarge, XXLarge

  Lees meer...
 9. Big Green Egg Dome (Deksel)
  € 170,00

  Keramische deksel met schoorsteen opening welke door het veersysteem (niet meegeleverd) eenvoudig kan worden geopend en gesloten. Het keramiek is voorzien van een dubbele beschermende glazuurlaag. Voor de Big Green Egg Mini, MiniMax, Small, Medium, Large, XLarge of XXLarge. U heeft levenslange garantie op het keramiek.

  Lees meer...
 10. Big Green Egg ® Grillrooster RVS
  € 65,00

  Roestvrijstaal grilrooster. Het RVS grillrooster wordt standaard bij alle modellen geleverd maar u kunt er altijd één nabestellen als die van u aan vervanging toe is.

  Verkrijgbaar voor alle Big Green Egg ® modellen

  Lees meer...
 11. Big Green Egg Mini Egg Carrier
  € 95,00

  U kende de Big Green Egg Egg Carrier waarschijnlijk al van de MiniMax. Deze is nu ook leverbaar voor de Big Green Egg Mini. Met de Egg Carrier kunt u de Big Green Egg Mini voortaan eenvoudig en veilig verplaatsen aan beide handvatten. 

   

  Lees meer...
 12. Big Green Egg Thermometer
  € 49,75

  Deze koepelthermometer wordt standaard meegeleverd met uw Big Green Egg, maar is ook apart verkrijgbaar indien uw thermometer na jarenlang gebruik aan vervanging toe is. De thermometer heeft een bereik van 50 tot 400º Celcius. De thermometer is verkrijgbaar in twee formaten 5 cm en 8 cm.

  Lees meer...
 13. Big Green Egg Tafel Nest
  € 40,00

  Dit onderstel is voor als uw Big Green Egg ® in de werktafel staat. Het tafelnest biedt optimale stabiliteit en zorgt ervoor dat uw Big Green Egg ® iets verhoogd wordt. Hierdoor kan de Green Egg beter zijn warmte kwijt aan de onderkant.

  Verkrijgbaar voor Big Green Egg Medium/ Large/ Extra Large/ XXL

  Lees meer...
 14. Big Green Egg Hoge Temperatuur Vilt
  € 45,00

  Viltrand ter bescherming van het keramiek en ter voorkoming van het aanzuigen van valse lucht. Afhankelijk van het gebruik van uw Egg moet het vilt in verband met slijtage af en toe worden vervangen. Een vilt welke nog goed intact is zorgt voor een perfecte luchtcirculatie binnen de Egg.

  Gebruiksaanwijzing: Verwijder eerst de oude viltlagen met een mesje en ontvet daarna de randen. Plaats vervolgens het zelfklevende vilt voorzichtig op de schoongemaakt randen.

  Verkrijgbaar voor alle Big Green Egg ® modellen

  Lees meer...
 15. Big Green Egg ® Egg Nest
  € 228,00

  Door uw Big Green Egg in een Nest (onderstel) te plaatsen krijgt deze de ideale werkhoogte. Het van gecoat staal vervaardigde onderstel is voorzien van stevige wielen zodat de Egg eenvoudig kan worden verplaatst.

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc