Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Merk
 1. Primo Ceramic Grills (22)
Prijs
 • 53 2195
Primo
 1. Oval Junior (04)
 2. Oval Large (02)
 3. Oval XLarge (02)
 4. Rond (02)
Tafel geschikt voor model
 1. Junior (02)
 2. Large (02)
 3. XLarge (03)

Primo Ceramic Grills

Primo Ceramic Grills

De unieke en wereldwijd gepatenteerde ovalen vormgeving biedt u de hoogst mogelijke flexibiliteit bij het bereiden van uw gerechten. Primo geeft 20 jaar garantie op haar keramische barbecue. Een Primo Barbecue is weerbestendig, heeft een snelle opwarming, heeft een uitzonderlijk temperatuur controle van 65ºC tot 450ºC en is makkelijk in onderhoud. Het keramiek is van uitzonderlijk kwaliteit waardoor de Primo Ceramic Grill zeer efficient in gebruik is. U gebruikt minder houtskool, de gewenste temperaturen zijn snel bereikt en u heeft kortere baktijden. 

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. Primo Oval Junior 200 All-In-One
  € 1.595,00

  De Primo Oval Junior All-In-One wordt geleverd met onderstel, zijtafels, aspook en grilltang. Het verplaatsen van de barbecue gaat veilig en eenvoudig met het stabiele onderstel. Met een Primo Grill kunt u grillen, bakken, roosteren, roken, dichtschroeien, smoren, sauteren, flamberen, stoven, sudderen, enz.

  Lees meer...
 2. Primo Oval Large 300
  € 1.510,00

  De Primo Oval Large Serie 300 Standaard is gemaakt van de beste kwaliteit keramiek waarop door Primo 20 jaar garantie wordt gegeven. Deze barbecue Is perfect om grote hoeveelheden te bereiden. Dit model barbecue is ook verkrijgbaar met een optionele metalen kar met zijtafels of een houten tafel met vast werkblad.

  Lees meer...
 3. Primo Oval XL 400
  € 1.785,00

  De Primo Oval XL Serie 400. Deze unieke en wereldwijd gepatenteerde ovalen keramische houtskool barbecue biedt u de meest mogelijke flexibiliteit bij het grillen, roosteren, bakken of roken van uw gerechten. Met de speciaal ontworpen ovalen accessoires zijn er meer dan 60 verschillende manieren om uw Primo BBQ te gebruiken.

  Lees meer...
 4. Primo Oval Junior GO
  € 1.285,00

  De Primo Oval Junior GO wordt compleet met onderstel geleverd. Met het stevige en stabiele onderstel kunt u de barbecue makkelijk en veilig verplaatsen.

  Lees meer...
 5. Primo Oval Large 300 All-In-One
  € 1.920,00

  De Primo Oval Large All-In-One is gemaakt van de beste kwaliteit keramiek en wordt geleverd inclusief onderstel, zijtafels, aspook en grilltang. Een complete barbecue waar u de lekkerste gerechten op kunt bereiden. De Primo Oval barbucue is uitermate geschikt voor het grillen, roosteren, bakken of roken van uw gerechten. 

  Lees meer...
 6. Primo Oval Junior 200
  € 1.180,00

  De Primo Oval Junior 200 is een hoogwaardige barbecue. Met een Primo Grill kunt u grillen, bakken, roosteren, roken, dichtschroeien, smoren, sauteren, flamberen, stoven, sudderen, enz.

  Lees meer...
 7. Primo Oval XL All-In-One
  € 2.195,00

  De Primo Oval XL All-In-One wordt geleverd compleet met onderstel, zijtafels, aspook en grilltang. Met de speciaal ontworpen ovalen accessoires zijn er meer dan 60 verschillende manieren om uw Primo BBQ te gebruiken.

  Lees meer...
 8. Primo Kamado Rond (standaard)
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.205,00

  Speciale prijs: € 815,00

  De Primo Kamado Rond is een traditionele ronde keramische barbecue. De Primo Kamado Rond wordt geleverd met een aspook en een roostertang. Natuurlijk is deze Primo Barbecue voorzien van een makkelijk af te lezen thermometer, omkeerbare bakroosters, gietijzeren rookuitlaat en een roesvrij stalen luchtschuif.

  Lees meer...
 9. Primo Kamado Rond All-In-One
  Verkoop
  € 1.355,00

  De Primo Kamado All-In-One is een traditionele ronde keramische barbecue en wordt nu met een speciale prijs aangeboden. De Primo All-In-One wordt geleverd compleet met onderstel, zijtafels, een aspook en een roostertang. Natuurlijk is deze Primo All-In-One voorzien van een makkelijk af te lezen thermometer, omkeerbare bakroosters, gietijzeren rookuitlaat en een roesvrij stalen luchtschuif. Primo geeft 20 jaar garantie op het keramiek!

  Lees meer...
 10. Ciprestafel Counter Top
  € 820,00

  Creëer uw eigen buitenkeuken met deze fraaie en sterke Primo BBQ tafel gemaakt van cipreshout. Deze tafel met vast werkblad is speciaal  geschikt voor de ovalen barbecues van Primo. Californisch cipreshout is sterk, licht en duurzaam hout. Het wordt gebruikt voor meubels, schuttingen en waterwerken.

  Lees meer...
 11. Primo Ciprestafel Compact Oval XL
  € 705,00

  Creëer uw eigen buitenkeuken met deze fraaie en sterke Primo BBQ tafel gemaakt van cipreshout. Deze tafel is speciaal ontworpen voor kleinere terassen of balkon en is alleen verkrijgbaar voor de Primo XL 400.  Californisch cipreshout is sterk, licht en duurzaam hout. Het wordt gebruikt voor meubels, schuttingen en waterwerken.

  Lees meer...
 12. Primo Metalen Kar met Mand en Zijtafels
  € 710,00

  Creëer uw eigen buitenkeuken met deze sterke en meest duurzame Primo BBQ tafel gemaakt van metaal. Deze tafel met vast werkblad en inclusief RVS zijtafels is speciaal  geschikt voor de ovalen barbecues van Primo.

  Lees meer...
 13. Primo Oval Junior 200 All-In-One - Showroommodel -
  € 1.280,00

  Showroommodel

   

  De Primo Oval Junior All-In-One wordt geleverd met onderstel, zijtafels, aspook en grilltang. Het verplaatsen van de barbecue gaat veilig en eenvoudig met het stabiele onderstel. Met een Primo Grill kunt u grillen, bakken, roosteren, roken, dichtschroeien, smoren, sauteren, flamberen, stoven, sudderen, enz.

  Lees meer...
 14. Primo Gietijzeren Verdeelplaat Oval
  € 68,00

  Deze verdeler maakt de Primo uniek. De zware gietijzeren verdeler creërt 2 zones om tegelijkertijd indirect en direct te kunnen koken. De verdeler is beschikbaar voor de modellen XL400, LG300 en JR200.

  Lees meer...
 15. Primo Keramische Warmte Reflector
  € 111,00

  Met deze warmte reflectoren tovert u uw Primo barbecue om tot een oven. Voor het gebruik ervan moet het bijpassende druiprek worden besteld. Alleen geschikt voor de Oval modellen.

  Lees meer...
 16. Primo Druiprek voor Warmte Reflector
  € 95,00

  Dit druiprek is speciaal gemaakt als steun voor de warmte reflectoren voor indirect bakken. Dit rooster is alleen geschikt voor de Oval modellen.

  Lees meer...
 17. Primo Verhoogd Rooster/druiprek Kamado Rond
  € 129,00

  Met dit verhoogde kookrek vergroot u het bakoppervalk van de Primo Kamado Rond barbecue en is tevens te gebruiken als druiprek. Dit rooster is niet geschikt voor de Oval modellen.

  Lees meer...
 18. Primo Half Ovalen Gietijzeren Rooster
  € 69,00

  Half Moon Gietijzeren Rooster om het vlees perfect te schroeien. Verkrijgbaar voor de Oval modellen XL 400, LG 300 en JR 200

  Lees meer...
 19. Primo Afdekhoezen
  € 150,00

  Beschermhoezen voor de verschillende Primo modellen met onderstel of zonder onderstel voor in een tafel.

  Lees meer...
 20. Primo Warmtereflector System
  € 150,00

  Met dit warmtedeflector systeem maakt u van de Primo Kamado een oven, een rooster- of een rooktoestel. Dit systeem is niet geschikt voor de Oval modellen.

  Lees meer...
 21. Primo Keramische Pizzasteen
  € 53,00

  Met deze pizzasteen kunt u brood bakken, warme hapjes bereiden en natuurlijk een heerlijk pizza maken.

  Lees meer...
 22. Primo Verhoogd Rooster Oval
  € 66,00

  Met dit verhoogde kookrek vergroot u het bakoppervalk van uw Oval barbecue. Verkrijgbaar voor de Oval modellen XL 400, LG 300 en JR 200

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc