Deze maand

SHOWROOM INFO &
OPENINGSTIJDEN

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00

CONTACT:

0180-654809
info@kooklux.nl
Winkelen per
Fabrikant
 1. Big Green Egg (14)
 2. Broil King (01)
Meest bekeken

Normale prijs: € 2.620,00

Speciale prijs: € 2.400,00

€ 9.000,00

Normale prijs: € 3.360,00

Speciale prijs: € 2.850,00

Normale prijs: € 950,00

Speciale prijs: € 899,00

Tafels

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. Big Green Egg ® Tafel Hardhout LARGE Egg
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.399,00

  Speciale prijs: € 1.199,00

  Met deze unieke hardhouten werktafels vormt u de Big Green Egg om tot complete buitenkeuken. De tafel is gemaakt van duurzaam Mahonie hout. De prijs van de tafel is exclusief de Big Green Egg. Tafelnest is inbegrepen!

  De tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ®  Large en Extra Large

  Lees meer...
 2. Big Green Egg RVS werktafel
  € 1.799,00

  Verrijdbare RVS werktafel van Big Green Egg is gemaakt van duurzaam materiaal en is eenvoudig schoon te houden. In het werkblad zijn twee losse RVS gastronoombakken verzonken. 

  Lees meer...
 3. Broil King RVS werktafel
  € 1.099,00

  Broil King RVS stalen werktafel voor o.a. uw KEG 2000, maar ook geschikt voor de Big Green Egg Medium.

  Lees meer...
 4. Tafel LANG (150 cm) met tegel - enkele opbergkast - voor Big Green Egg M - L - XL
  € 710,00

  Tafel gemaakt van Douglashout voorzien van een keramische tegel in het tafelblad en een opbergkast. Op de tegel kunt u hete pannen zetten of uw baking stone/ plate setter op wegleggen als deze nog heet is. Zo blijft uw tafel onbeschadigd. In de opbergkast heeft u ruimte om uw accessoires op te bergen.

  Standaard geleverd met vier grote zwenkwielen. Wij bieden optioneel de mogelijkheid om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 5. Tafel met natuurstenen blad - enkele opbergkast
  € 850,00

  Dit rijdende ''keukenblok'' met natuurstenen blad is de absolute topper in ons assortiment Big Green Egg steigerhouten tafels en bovendien een aanwinst voor uw tuin! Deze Big Green Egg tafel heeft een ruim werkblad van natuursteen (3 cm dik) waar u op kunt werken en eventueel hete pannen, baking stone en conveggtor op kwijt kunt.

  Standaard geleverd met vier grote wielen (waarvan twee zwenkwielen. 

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium - Large - Extra Large

  Lees meer...
 6. Big Green Egg ® Tafel Hardhout EXTRA LARGE Egg
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.573,00

  Speciale prijs: € 1.445,00

  Met deze unieke hardhouten werktafels vormt u de Big Green Egg om tot complete buitenkeuken. De tafel is gemaakt van duurzaam Mahonie hout. De prijs van de tafel is exclusief Big Green Egg. Tafelnest is inbegrepen!

  De tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ®  Large en Extra Large

  Lees meer...
 7. Tafel LANG met tegelblad met dubbele opbergkast
  € 825,00

  Steigerhouten tafel voorzien van een keramische tegel in het tafelblad en twee opbergkasten met deuren. Op de tegel kunt u hete pannen zetten of uw baking stone/ plate setter op wegleggen als deze nog heet is. Zo blijft uw tafel onbeschadigd. In de kasten heeft u ruimte om uw accessoires op te bergen.

  Standaard geleverd met vier grote wielen (waarvan twee zwenkwielen). Wij bieden optioneel de mogelijkheid om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 8. Tafel LANG met tegelblad en opbergkast White Wash
  € 710,00

  Steigerhouten tafel voorzien van een keramische tegel in het tafelblad en een opbergkast. Op de tegel kunt u hete pannen zetten of uw baking stone/ plate setter op wegleggen als deze nog heet is. Zo blijft uw tafel onbeschadigd. In de opbergkast heeft u ruimte om uw accessoires op te bergen.

  Standaard geleverd met vier grote wielen (waarvan twee zwenkwielen). Wij bieden optioneel de mogelijkheid om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 9. Tafel LANG met tegelblad en wielen
  € 525,00

  Steigerhouten tafel voorzien van een keramische tegel in het tafelblad. Op de tegel kunt u hete pannen zetten of uw baking stone/ plate setter op wegleggen als deze nog heet is. Zo blijft uw tafel onbeschadigd!

  Standaard geleverd met vier zwenkwielen. Wij bieden optioneel de mogelijkheid om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 10. Big Green Egg Afdekhoes Deksel
  € 59,95

  Speciale afdekhoes voor over het deksel van de Big Green Egg. Deze hoes kan worden gebruikt wanneer uw Big green Egg is ingebouwd in een buitenkeuken of tafelblad!

  De afdekhoes is alleen leverbaar voor de Big Green Egg Large en Extra Large

  Lees meer...
 11. Tafel Kort met wielen
  € 450,00

  Onze eigen steigerhouten werktafels hebben bijna dezelfde afmeting als de originele Big Green Egg tafels. Wij hebben ze echter iets hoger gemaakt  (90 cm), waardoor u een betere werkhoogte heeft. De barbecue werktafel zorgt voor nog meer comfort en werkruimte tijdens het barbecuen. Bovendien heeft hij een stoere ''vintage look'' en maakt van uw Big Green Egg een complete buitenkeuken.

  Standaard geleverd met vier zwenkwielen. Wij bieden optioneel de mogelijk om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium en Large

  Lees meer...
 12. Tafel Lang model
  € 500,00

  Onze eigen houten werktafels hebben bijna dezelfde afmeting als de originele Big Green Egg tafels. Wij hebben ze echter iets hoger gemaakt  (90 cm), waardoor u een betere werkhoogte heeft. De barbecue werktafel zorgt voor nog meer comfort en werkruimte tijdens het barbecuen. Bovendien heeft hij een stoere ''vintage look'' en maakt van uw Big Green Egg een complete buitenkeuken.

  Standaard geleverd met vier zwenkwielen. Wij bieden optioneel de mogelijk om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 13. Big Green Egg Tafel Nest
  € 39,00

  Dit onderstel is voor als uw Big Green Egg ® in de werktafel staat. Het tafelnest biedt optimale stabiliteit en zorgt ervoor dat uw Big Green Egg ® iets verhoogd wordt. Hierdoor kan de Green Egg beter zijn warmte kwijt aan de onderkant.

  Verkrijgbaar voor Big Green Egg Medium/ Large/ Extra Large/ XXL

  Lees meer...
 14. Big Green Egg Tafelhoes Lang
  € 174,00

  Big Green Egg tafelhoes (lang model). Leverbaar voor de Big Green Egg Large en de Extra Large. Alle hoezen zijn voorzien van ventilatiegaten, waardoor eventuele schimmel wordt voorkomen. Door gebruik van de hoes kunt u uw Big Green Egg en tafel ook in de winter, goed beschermd buiten laten staan.

  Lees meer...
 15. Werktafel voor Big Green Egg
  Verkoop

  Normale prijs: € 990,00

  Speciale prijs: € 950,00

  Werktafel voor uw Big Green Egg. Werktafel heeft over de volle lengte een granieten bovenblad en is verder voorzien van 4 zware zwenkwielen. Een veelzijdige werktafel met kast waarin u uw accessoires kunt opruimen.

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc