Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Merk
 1. Big Green Egg (13)
Prijs
 • 450 2150
Tafel geschikt voor model
 1. Medium (01)
 2. Large (01)
Big Green Egg
 1. Medium - Ø 38 cm (01)
 2. Large - Ø 46 cm (01)

Big Green Egg

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. Big Green Egg ® Tafel Hardhout LARGE Egg
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.399,00

  Speciale prijs: € 1.199,00

  Met deze unieke hardhouten werktafels vormt u de Big Green Egg om tot complete buitenkeuken. De tafel is gemaakt van duurzaam Mahonie hout. De prijs van de tafel is exclusief de Big Green Egg. Tafelnest is inbegrepen!

  De tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ®  Large en Extra Large

  Lees meer...
 2. Big Green Egg Large Standaard + Tafel met tegel
  Verkoop
  € 2.150,00

  Met de Big Green Egg Large + Buitentafel creëert u een fraaie buitenkeuken.
  De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten steigerhout of douglashout en kan optioneel transparant, in white wash of in grey wash worden afgewerkt. De tafel staat op 4 grote wielen en is daardoor zeer wendbaar. De tafel wordt geheel afgemonteerd geleverd.
  Afmeting van de tafel: 150 cm (lengte) x 63 cm (breedte) x 90 cm (hoogte)
  Optioneel kunt u een hoes bestellen welke de Big Green Egg Large en de tafel geheel afdekt.

  U kunt bij het bestellen aangeven of u het gat waarin de Large wordt geplaatst links of rechts wilt hebben. De deur van de tafel komt dan automatisch aan de andere kant.

   

  Lees meer...
 3. Big Green Egg RVS werktafel
  € 1.719,00

  Verrijdbare RVS werktafel van Big Green Egg is gemaakt van duurzaam materiaal en is eenvoudig schoon te houden. In het werkblad zijn twee losse RVS gastronoombakken verzonken. 

  Lees meer...
 4. Big Green Egg Medium Standaard + Tafel met tegel
  Verkoop
  € 1.835,00

  Met de Big Green Egg Medium + Buitentafel creëert u een fraaie buitenkeuken.
  De tafel is verkrijgbaar in de houtsoorten steigerhout of douglashout en kan optioneel transparant, in white wash of in grey wash worden afgewerkt. De tafel staat op 4 grote wielen en is daardoor zeer wendbaar. De tafel wordt geheel afgemonteerd geleverd.
  Afmeting van de tafel: 150 cm x 63 cm x 90 cm (L x B x H)
  Optioneel kunt u een hoes bestellen welke de Big Green Egg Medium en de tafel geheel afdekt.

  U kunt bij het bestellen aangeven of u het gat waarin de Medium wordt geplaatst links of rechts wilt hebben. De deurtjes van de tafel en tegel komen dan automatisch aan de andere kant.

   

  Lees meer...
 5. Tafel met 2 natuurstenen bladen - dubbele opbergkast - 210x76x78 cm
  Verkoop

  Normale prijs: € 850,00

  Speciale prijs: € 825,00

  Dit rijdende ''keukenblok'' is een topper in ons assortiment van Big Green Egg steiger- of douglas houten tafels en bovendien een aanwinst voor uw tuin! Deze Big Green Egg tafel heeft aan beide kanten van de Egg een ruim werkblad waarop u alles kunt klaarzetten en natuurlijk hete pannen, baking stone of conveggtor op kwijt kunt. In de opbergkasten heeft u genoeg ruimte om uw Big Green Egg accessoires op te bergen. Standaard geleverd met vier grote wielen. 

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium - Large - Extra Large

  Lees meer...
 6. Tafel LANG (150 cm) met tegel - enkele opbergkast - voor Big Green Egg M - L - XL
  € 710,00

  Tafel gemaakt van Douglashout voorzien van een keramische tegel in het tafelblad en een opbergkast. Op de tegel kunt u hete pannen zetten of uw baking stone/ plate setter op wegleggen als deze nog heet is. Zo blijft uw tafel onbeschadigd. In de opbergkast heeft u ruimte om uw accessoires op te bergen.

  Standaard geleverd met vier grote zwenkwielen. Wij bieden optioneel de mogelijkheid om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 7. Tafel met natuurstenen blad - enkele opbergkast
  € 850,00

  Dit rijdende ''keukenblok'' met natuurstenen blad is de absolute topper in ons assortiment Big Green Egg steigerhouten tafels en bovendien een aanwinst voor uw tuin! Deze Big Green Egg tafel heeft een ruim werkblad van natuursteen (3 cm dik) waar u op kunt werken en eventueel hete pannen, baking stone en conveggtor op kwijt kunt.

  Standaard geleverd met vier grote wielen (waarvan twee zwenkwielen. 

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium - Large - Extra Large

  Lees meer...
 8. Tafel LANG met tegelblad met dubbele opbergkast
  € 825,00

  Steigerhouten tafel voorzien van een keramische tegel in het tafelblad en twee opbergkasten met deuren. Op de tegel kunt u hete pannen zetten of uw baking stone/ plate setter op wegleggen als deze nog heet is. Zo blijft uw tafel onbeschadigd. In de kasten heeft u ruimte om uw accessoires op te bergen.

  Standaard geleverd met vier grote wielen (waarvan twee zwenkwielen). Wij bieden optioneel de mogelijkheid om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 9. Tafel LANG met tegelblad en opbergkast White Wash
  € 710,00

  Steigerhouten tafel voorzien van een keramische tegel in het tafelblad en een opbergkast. Op de tegel kunt u hete pannen zetten of uw baking stone/ plate setter op wegleggen als deze nog heet is. Zo blijft uw tafel onbeschadigd. In de opbergkast heeft u ruimte om uw accessoires op te bergen.

  Standaard geleverd met vier grote wielen (waarvan twee zwenkwielen). Wij bieden optioneel de mogelijkheid om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 10. Tafel LANG met tegelblad en wielen
  € 525,00

  Steigerhouten tafel voorzien van een keramische tegel in het tafelblad. Op de tegel kunt u hete pannen zetten of uw baking stone/ plate setter op wegleggen als deze nog heet is. Zo blijft uw tafel onbeschadigd!

  Standaard geleverd met vier zwenkwielen. Wij bieden optioneel de mogelijkheid om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 11. Tafel Kort met wielen
  € 450,00

  Onze eigen steigerhouten werktafels hebben bijna dezelfde afmeting als de originele Big Green Egg tafels. Wij hebben ze echter iets hoger gemaakt  (90 cm), waardoor u een betere werkhoogte heeft. De barbecue werktafel zorgt voor nog meer comfort en werkruimte tijdens het barbecuen. Bovendien heeft hij een stoere ''vintage look'' en maakt van uw Big Green Egg een complete buitenkeuken.

  Standaard geleverd met vier zwenkwielen. Wij bieden optioneel de mogelijk om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg ® Medium en Large

  Lees meer...
 12. Tafel Lang model
  € 500,00

  Onze eigen houten werktafels hebben bijna dezelfde afmeting als de originele Big Green Egg tafels. Wij hebben ze echter iets hoger gemaakt  (90 cm), waardoor u een betere werkhoogte heeft. De barbecue werktafel zorgt voor nog meer comfort en werkruimte tijdens het barbecuen. Bovendien heeft hij een stoere ''vintage look'' en maakt van uw Big Green Egg een complete buitenkeuken.

  Standaard geleverd met vier zwenkwielen. Wij bieden optioneel de mogelijk om de tafel voor u te bewerken met een beits beschermlaag.

  Deze tafel is leverbaar voor de Big Green Egg Medium/ Large/ XL

  Lees meer...
 13. Werktafel voor Big Green Egg
  Verkoop

  Normale prijs: € 990,00

  Speciale prijs: € 950,00

  Werktafel voor uw Medium of Large Big Green Egg. Werktafel heeft over de volle lengte een granieten bovenblad en is verder voorzien van 4 zware zwenkwielen. Een veelzijdige werktafel met kast waarin u uw accessoires kunt opruimen.

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc