Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Maandag t/m zaterdag geopend!
Installatie service!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00

Officieel Falcon dealer

style=

''Een Falcon fornuis bekijken en kopen? Bezoek ons adviescentrum in Barendrecht.''


 

Falcon fornuizen, het hart van uw keuken!


Falcon fornuizen worden sinds 1830 nog altijd geproduceerd in Royal Leamington Spa, Engeland en is daarmee ’s werelds oudste fornuis-producent met meer dan 185 jaar ervaring. Inmiddels is Falcon onderdeel van de AGA Rangemaster Group.

Een Falcon fornuis wordt gefabriceerd met het oog op kwaliteit, presatie en stijl. De beste materialen worden gebruikt bij het produceren van een Falcon fornuis. Uitgebreide kwaliteit testen tijdens het productie proces garanderen dat u jarenlang zonder problemen kunt bakken, braden en koken op uw Falcon fornuis.

Of u nu van een traditioneel fornuis houdt of de voorkeur geeft aan de strakke, stijlvolle lijnen van een meer eigentijds ontwerp, uw Falcon fornuis zal ongetwijfeld het hart van uw keuken worden. Een Falcon fornuis is duidelijke herkenbaar, efficiënt en uitermate veelzijdig.

 

 

 

 

  • Tri-tonne™ Frame: Uniek, sterk frame met soepel lopende wielen en in hoogte verstelbaar.
  • Multi-Glaze™ Ovendeur: Gemoedsrust en veiligheid voor u en uw gezin. Zware deur uit één stuk metaal en met drie inwendige glaspanelen.
  • Cookmax XL™ Ovens: Zelfreinigende wanden, volledig gelaste ovenruimtes met kantelveilige rekken en grootste ovencapaciteit in haar klasse.
  • Spill-guard™ Kookplaten: Gemakkelijk schoon te maken met aparte vangschalen, uniek ontluchtingssysteem en met thermische beveiliging
  • Endurance™ Finish: Falcon gebruikt alleen milieuvriendelijke en hoogwaardige lakken op haar fornuizen welke de hoge temperaturen kunnen weerstaan.
  • RM Xtra™: Elk fornuis wordt grondig getest en gecontroleerd. 

 

 

 

Bij het kopen van een Falcon fornuis heeft u een ruime keuze uit diverse modellen. In onze webwinkel en in ons adviescentrum vindt u het grootste aanbod van Falcon fornuizen binnen Nederland. Kom gerust eens langs om de verschillende Falcon modellen te bekijken bij ons in Barendrecht, vlakbij Rotterdam.

Klik hier om alle Falcon fornuizen te bekijken
 

 

 


In onze webwinkel heeft u een ruime keuze uit diverse formatenFalcon fornuizen. Onderstaand treft u een opsomming van de verschilende formaten. Door op het formaat van het fornuis te klikken, komt u in een overzicht terecht van de betreffende Falcon modellen:

 

Falcon fornuis | prijzen

Falcon fornuizen worden aangeboden in verschillende prijscategorieën.

Klik hier om alle Falcon fornuizen te bekijken. 

 

 

 

Kooklux | De specialist en adviseur als het gaat om Falcon fornuizen


Met onze 20 jaar ervaring kunnen wij u goed adviseren bij de aanschaf van uw Falcon fornuis.  Heeft u vragen over een Falcon fornuis dan adviseren wij u graag telefonisch of per mail. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in ons adviescentrum in Barendrecht (vlakbij Rotterdam).Kooklux | De fornuizen specialist van Nederland


Ons adviescentrum in Barendrecht  (vlakbij Rotterdam) is goed bereikbaar en u kunt gemakkelijk en gratis voor de deur parkeren. Door ons specialisme bezoeken veel klanten uit heel Nederland ons adviescentrum.  Met meer dan 40 vrijstaande luxe fornuizen in ons adviescentrum en deskundig advies van onze verkopers vindt u bij Kooklux altijd een geschikt fornuis voor uw keuken.


Adviescentrum: Kooklux BV, Fennaweg 7, 2991 ZA  BARENDRECHT | 0180-654809 of info@kooklux.nl