Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Prijs
 • 2300 4500
Merk
 1. Falcon (14)
Kookplaat
 1. Gas (03)
 2. Inductie (11)
Breedte
 1. 90 cm (06)
 2. 100 cm (01)
 3. 110 cm (07)
Falcon Serie
 1. Classic Deluxe (03)
 2. Elan Deluxe (01)
 3. Excel (03)
 4. Infusion (01)
 5. Nexus (SE) (04)
 6. Professional Deluxe (02)
Aantal Kookzones
 1. Vijf (06)
Aantal Ovens
 1. Drie (07)
 2. Vier (07)
Kleur
 1. Cream (01)
 2. Grijs (01)
 3. Groen (01)
 4. Rood (01)
 5. RVS (01)
 6. Zwart (13)

Fornuizen Direct Leverbaar

Fornuizen Direct Leverbaar

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. Falcon Excel 110 Glanzend Zwart
  € 2.700,00

  De Falcon Excel 110 is een modern fornuis met symmetrische lijnen. Het fornuis beschikt over 3 ovens en een aparte grillruimte.  De Excel 110 heeft links een multifunctionele oven met Rapid Response functie, rechts een heteluchtoven, linksboven een afzonderlijke grillruimte en rechtsboven een sudderoven (slow cooking). De kookplaat heeft 5 branders inclusief een krachtige wokbrander en een keramische multi-zone met losse grill plaat. Te bestellen in de kleur zwart. Uitgevoerd met chromen knoppen en handgrepen.

  Lees meer...
 2. Falcon Classic 100 Deluxe Zwart
  € 3.100,00

  Met haar afgeschuinde deuren en gebogen raam is de Classic 100 Deluxe een echt klassiek fornuis. De Falcon Classic 100 Deluxe heeft links een multifunctionele oven met rapid response en rechts een hoge heteluchtoven. De rechtse heteluchtoven heeft een grotere inhoud ten opzichte van de Classic Deluxe 90. Links zit een afzonderlijke glide-out grillruimte. De kookplaat is voorzien van vijf branders, inclusief een wokbrander met wokring en een losse grillplaat.

  Lees meer...
 3. Falcon Classic 90 Deluxe Inductie Zwart met chroom
  Verkoop

  Normale prijs: € 3.850,00

  Speciale prijs: € 3.750,00

  De Classic 90 Deluxe Inductie heeft links een multifunctionele oven met rapid response, rechts een hoge heteluchtoven en links een afzonderlijke glide-out grillruimte. De kookplaat is voorzien van vijf inductie zones. 

  Lees meer...
 4. Falcon Classic 110 Deluxe Inductie Kookplaat zwart / messing direct leverbaar
  € 3.650,00

  De Falcon Classic 110 Deluxe Inductie is een traditioneel fornuis met klassiek afgeschuinde deuren en gebogen ramen. De Classic 110 Deluxe heeft links een multifunctionele oven met handy-rack en Rapid Response functie, rechts een heteluchtoven, linksboven een grillruimte met glide-out grillpan en rechtsonder een rijslade waarin u brood of andere deegwaren kunt laten rijzen. De kookplaat heeft vijf inductie zones welke door middel van de knoppen traploos worden bediend. 

  Lees meer...
 5. Falcon Professional 110 Deluxe Inductie Glanzend Zwart
  € 4.250,00

  De Falcon Professional 110 Deluxe inductie biedt u heel wat culinaire mogelijkheden.Het fornuis is 110 cm breed en is uitgevoerd met grote chromen knoppen en grepen. De Professional 110 Deluxe heeft links een multifunctionele heteluchtoven met Rapid Response, rechts een heteluchtoven, een aparte glide-out grillruimte en rechtsonder een rijslade waarin u brood of andere deegwaren kunt laten rijzen. De kookplaat heeft vijf inductie zones. De Falcon Professional 110 Deluxe inductie zwart is direct leverbaar.

  Lees meer...
 6. Falcon Nexus 110 SE Inductie Zwart
  € 4.500,00

  De Falcon Nexus SE heeft een modern en stijlvol design. Het fornuis is 110 cm breed en afgewerkt met robuuste knoppen en handgrepen in geborsteld roestvrijstaal. De Falcon Nexus SE 110 beschikt over een ruime inductie kookplaat met 5 zones en is o.a. voorzien van pandetectie, kinderslot en powerboost.

  Inclusief een grote centrale kookzone en een brugfunctie die van twee kookzones één grote kookzone maakt of als basis voor de bijgeleverde grillplaat gebruikt kan worden. 

  De Nexus SE beschikt rechtsboven over een sudderoven, rechtsonder over een heteluchtoven, linksboven een grill en linksonder een multifunctionele oven. 

  Lees meer...
 7. Falcon Excel 110 Inductie Glanzend Zwart
  € 3.500,00

  De Falcon Excel 110 cm is puur, simpel en staat voor duurzaamheid en functionaliteit. Het Falcon Excel fornuis heeft links een multifunctionele oven met Rapid Response functie, rechtsonder een heteluchtoven, linksboven een afzonderlijke grillruimte en rechtsboven een sudderoven (slow cooking). De kookplaat heeft 5 inductie zones.

  Showroom model kan bekeken worden in onze showroom in Barendrecht.

  Lees meer...
 8. Falcon Infusion 90 - Zwart - Direct Leverbaar
  € 2.300,00

  Nieuwste model uit de Falcon familie. De Falcon Infusion staat nu bij ons in de showroom en waarborgt de kwaliteit wat u van een Falcon fornuis mag verwachten. De Falcon Infusion heeft 5 gasbranders waaronder een krachtige wokbrander. Het fornuis heeft rechts een hoge heteluchtoven welke is voorzien van meerdere roosters en een bordenrek, zodat u op eenvoudige wijze uw borden kunt voorverwarmen. Linksonder ook een heteluchtoven met 2 roosters. De grill-ruimte linksboven maakt het fornuis compleet.

  Lees meer...
 9. Falcon Professional 90 Deluxe Inductie
  € 3.550,00

  De Falcon Professional 90 Deluxe heeft links een multifunctionele heteluchtoven met Rapid Response, rechts een hoge heteluchtoven en linksboven een afzonderlijke grill. De kookplaat is voorzien van vijf inductiezones. Tevens is er een handy-rack waarmee u makkelijk uw gerechten in de oven kunt zetten of eruit kunt halen.

  Lees meer...
 10. Falcon Nexus 110 Inductie Zwart
  € 4.500,00

  De Falcon Nexus heeft een eigentijds en elegant design. Het fornuis is 110 cm breed en afgewerkt met robuuste knoppen en handgrepen in geborsteld roesvrijstaal. De Falcon Nexus 110 heeft 4 ovens. Rechtsboven een heteluchtoven, rechtsonder een rijslade waarin u brood of andere deegwaren kunt laten rijzen, linksboven een grill en linksonder een multifunctionele oven, inclusief grill.. De inductie kookplaat heeft vijf zones en is voorzien van pandetectie, kinderslot, powerboost enz

  Lees meer...
 11. Falcon Nexus 90 Inductie Leisteen
  € 3.750,00

  De Falcon Nexus is een lust voor het oog. Het fornuis is 90 cm breed en afgewerkt met robuuste knoppen en handgrepen in geborsteld rvs. De Falcon Nexus 90 inductie heeft links een multifunctionele oven en een afzonderlijke glide-out grillruimte en rechts een hoge heteluchtoven. De kookplaat is voorzien van vijf inductie zones.

  Lees meer...
 12. Falcon Excel 110 Inductie Glanzend Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 3.900,00

  Speciale prijs: € 3.800,00

  De Falcon Excel 110 cm is puur, simpel en staat voor duurzaamheid en functionaliteit. Het Falcon Excel fornuis heeft links een multifunctionele oven met Rapid Response functie, rechtsonder een heteluchtoven, linksboven een afzonderlijke grillruimte en rechtsboven een sudderoven (slow cooking). De kookplaat heeft 5 inductie zones.

  Lees meer...
 13. Falcon Nexus 90 Inductie Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 3.800,00

  Speciale prijs: € 3.750,00

  De Falcon Nexus is een lust voor het oog. Het fornuis is 90 cm breed en afgewerkt met robuuste knoppen en handgrepen in geborsteld rvs. De Falcon Nexus 90 inductie heeft links een multifunctionele oven en een afzonderlijke glide-out grillruimte en rechts een hoge heteluchtoven. De kookplaat is voorzien van vijf inductie zones. Verkrijgbaar in de kleur Zwart.

  Lees meer...
 14. Falcon Elan Deluxe 90 Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 4.300,00

  Speciale prijs: € 4.200,00

  Falcon Elan Deluxe, 90 cm breed, met licht gewelfde deuren. Uitgevoerd met chromen handdoekrail en spiraalhandgrepen van AGA. De Elan 90 heeft links een multifunctionele oven (Rapid Response) met handyrack en een aparte grillruimte met glide-out grill en rechts een heteluchtoven. De inductie kookplaat is voorzien van vijf zones,  waarvan één grote centrale kookzone en een bridging-zone die van twee kookzones één grote kookzone maakt.

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc