Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Shop By
Prijs
 • 19500 29750
Merk
 1. La Cornue (03)
Kookplaat
 1. Samengestelde kookplaat (03)

135 cm

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. La Cornue Grand Papa 135
  € 19.500,00

  Het model Grand-Papa 135 uit de Cornuchef® serie van La Cornue is een fornuis van 135 cm breed. De Grand-Papa 135 heeft 2 ovens. Links de keuze uit een gasoven (77 liter) of elektrische oven (80 liter) en rechts een elektrische oven van 51 liter. De kooktafel van hoogwaardig roestvrij staal is in 7 verschillende configuraties samen te stellen. Indien u kiest voor een volledige elektrische configuratie van de kookplaat dan is de linker oven niet beschikbaar op gas. Dit fornuis wordt individueel op bestelling gemaakt.

  Getoonde verkoopprijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

  Lees meer...
 2. La Cornue Grand Chatelet 135
  € 29.750,00

  Het Châtelet 135 fornuis heeft twee koepelovens, links de keuze op gas (69 liter) of electrisch (80 liter) en de rechter oven alleen elektrisch (51 liter). Hoogwaardige kwaliteit roest vrijstalen kookplaat welke in 11 verschillende configuraties beschikbaar is. Afhankelijk van de door u gekozen configuratie zijn de kookplaten beschikbaar in alleen gas, een combinatie van gas en elektrisch of alleen elektrisch. Indien u kiest voor een volledige elektrische configuratie van de kookplaat dan is de linker oven niet beschikbaar op gas.
  Elke Châtelet 135 wordt individueel op bestelling gemaakt.


  Getoonde verkoopprijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

   

   

   

  Lees meer...
 3. La Cornue Keukeneiland
  € 24.750,00

  La Cornue levert verschillende kookeilanden op basis van de fornuizen uit de Château serie. Naast de diverse kookplaat configuraties welke beschikbaar zijn voor het Château fornuis kunt u het kookeiland ook aanpassen aan bepaalde wensen. U kunt bijvoorbeeld de achterkant van het eiland voorzien van een geëmailleerde plaat in dezelfde kleurstelling als het fornuis, of u kiest voor een achterkant welke de voorkant van het fornuis simuleert. Het is ook mogelijk het eiland uit te breiden met kastjes en lades in dezelfde kleur en uitvoering als het fornuis. Als optie kunt u één of meerdere spoelbakken en waterkranen toevoegen. Elk kookeiland wordt individueel op bestelling gemaakt.

  Getoonde verkoopprijs is gebaseerd op de Château Castel 75 en is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc