Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Shop By
Prijs
 • 18300 33900
Merk
 1. AGA (03)
 2. La Cornue (03)
Kookplaat
 1. AGA hete kookplaat (03)
 2. Inductie (01)
 3. Samengestelde kookplaat (02)
Aantal Ovens
 1. Vijf (03)
Kleur
 1. Blauw (03)
 2. Cream (03)
 3. Geel (03)
 4. Grijs (03)
 5. Groen (03)
 6. Paars (03)
 7. Rose (03)
 8. Wit (03)
 9. Zwart (03)

150 cm

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. AGA Total Control TC5 Zwart
  € 18.950,00

  Inclusief AGA kookworkshop voor 2 personen || De elektrische AGA Total Control + Module  met warmhoudplaat en 2 ovens heeft alles wat een AGA-fornuis zo geliefd maakt. Met het bedieningspaneel van de AGA Total Control kunt u iedere oven apart bedienen. Dit kan handmatig met het touchscreen of met de stijvolle AGA per afstandsbediening. Het bedieningspaneel heeft nog meer mogelijkheden. 

  Lees meer...
 2. AGA Dual Control (DC5) Pearl Ashes
  € 17.200,00

  Inclusief AGA kookworkshop voor 2 personen || De elektrische AGA Dual Control + Module (DC5) met warmhoudplaat en 2 ovens heeft alles wat een AGA-fornuis zo geliefd maakt. U heeft de keuze uit interne of externe ventilatie. De AGA Dual Control ovens zijn voorzien van een nieuwe "lage-energie" stand en kunnen ook volledig worden uitgeschakeld. Bij elkaar heeft u de beschikking over 2 AGA kookplaten, een warmhoudplaat en 5 ovens voor nog meer functionaliteit. 

  Lees meer...
 3. La Cornue Chateau 150 Roestvrijstaal
  € 33.900,00

  Le Château 150 van La Cornue heeft twee koepelovens, links op gas (50 liter) of elektrisch (58 liter) en de rechter oven alleen elektrisch. Hoogwaardige kwaliteit roest vrijstalen kookplaat welke in 13 verschillende configuraties beschikbaar is. Afhankelijk van de door u gekozen configuratie zijn de kookplaten beschikbaar in alleen gas, een combinatie van gas en elektrisch of volledig elektrisch. Indien u kiest voor een volledig elektrische configuratie van de kookplaat dan is de linker oven niet beschikbaar op gas.
  Le Château 150 wordt individueel op bestelling gemaakt.


  Getoonde verkoopprijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Lees meer...
 4. AGA Dual Control (DC5) Creme
  € 17.500,00

  Inclusief AGA kookworkshop voor 2 personen || De nieuwe AGA Dual Control (DC5) met 5 ovens voor nog meer functionaliteit. Keuze uit interne of externe ventilatie

  Lees meer...
 5. La Cornue Keukeneiland
  € 24.750,00

  La Cornue levert verschillende kookeilanden op basis van de fornuizen uit de Château serie. Naast de diverse kookplaat configuraties welke beschikbaar zijn voor het Château fornuis kunt u het kookeiland ook aanpassen aan bepaalde wensen. U kunt bijvoorbeeld de achterkant van het eiland voorzien van een geëmailleerde plaat in dezelfde kleurstelling als het fornuis, of u kiest voor een achterkant welke de voorkant van het fornuis simuleert. Het is ook mogelijk het eiland uit te breiden met kastjes en lades in dezelfde kleur en uitvoering als het fornuis. Als optie kunt u één of meerdere spoelbakken en waterkranen toevoegen. Elk kookeiland wordt individueel op bestelling gemaakt.

  Getoonde verkoopprijs is gebaseerd op de Château Castel 75 en is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

  Lees meer...
 6. La Cornue by Wilmotte
  € 21.500,00

  Door Jean-Michel Wilmotte ontworpen La Cornue Inductie kooktafel welke onderdeel is van de nieuwe La Cornue W serie. De kooktafel bestaat uit 4 inductie kookzones alle met boost functie. De zones varieren Ø 180 tot Ø 260 cm. De kooktafel kan gecombineerd worden met de "Via à Vis" tafel gemaakt van Amerikaans walnoot hout en een gietzijzeren onderstel.

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc