Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Shop By
Prijs
 • 24750 36950
Merk
 1. La Cornue (03)
Kookplaat
 1. Samengestelde kookplaat (03)

180 cm

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. La Cornue Grand Palais 180
  € 36.950,00

  De Grand Palais 180 van La Cornue heeft twee koepelovens. Links de keuze uit een gasoven (69 liter) of elektrische oven (69 liter) en rechts een elektrische oven van 69 liter. De kooktafel van hoogwaardig roestvrij staal is in 12 verschillende configuraties samen te stellen. Indien u kiest voor een volledige elektrische configuratie van de kookplaat dan is de linker oven niet beschikbaar op gas. Dit fornuis wordt individueel op bestelling gemaakt.

  Getoonde verkoopprijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

  Lees meer...
 2. La Cornue Grand-Papa 180
  € 28.000,00

  Het model Grand-Papa 180 uit de Cornuchef® serie van La Cornue is een fornuis van 180 cm breed en is voorzien van 2 ovens. Links de keuze uit een gasoven (77 liter) of elektrische oven (80 liter) en rechts een elektrische oven van 80 liter. De kooktafel van hoogwaardig roestvrij staal is in 3 verschillende configuraties samen te stellen. Indien u kiest voor een volledige elektrische configuratie van de kookplaat dan is de linker oven niet beschikbaar op gas. Dit fornuis wordt individueel op bestelling gemaakt.

  Getoonde verkoopprijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

  Lees meer...
 3. La Cornue Keukeneiland
  € 24.750,00

  La Cornue levert verschillende kookeilanden op basis van de fornuizen uit de Château serie. Naast de diverse kookplaat configuraties welke beschikbaar zijn voor het Château fornuis kunt u het kookeiland ook aanpassen aan bepaalde wensen. U kunt bijvoorbeeld de achterkant van het eiland voorzien van een geëmailleerde plaat in dezelfde kleurstelling als het fornuis, of u kiest voor een achterkant welke de voorkant van het fornuis simuleert. Het is ook mogelijk het eiland uit te breiden met kastjes en lades in dezelfde kleur en uitvoering als het fornuis. Als optie kunt u één of meerdere spoelbakken en waterkranen toevoegen. Elk kookeiland wordt individueel op bestelling gemaakt.

  Getoonde verkoopprijs is gebaseerd op de Château Castel 75 en is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc