Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Prijs
 • 18500 24750
Merk
 1. La Cornue (02)
Kookplaat
 1. Samengestelde kookplaat (02)
Breedte
 1. 75 cm (01)
La Cornue Serie
 1. Château (01)
 2. Eiland (01)

75 cm

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. La Cornue Castel 75
  € 18.500,00

  Het Le Castel 75 fornuis heeft één koepeloven, met de keuze op gas (50 liter) of elektrisch (58 liter). Hoogwaardige kwaliteit roest vrijstalen kookplaat welke in 6 verschillende configuraties beschikbaar is. Afhankelijk van de door u gekozen configuratie zijn de kookplaten beschikbaar in alleen gas, een combinatie van gas en elektrisch of volledig elektrisch. Indien u kiest voor een volledig elektrische configuratie van de kookplaat dan is de oven niet beschikbaar op gas. 
  Elke Grand Castel 75 fornuis wordt individueel op bestelling gemaakt.


  Getoonde verkoopprijs is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Lees meer...
 2. La Cornue Keukeneiland
  € 24.750,00

  La Cornue levert verschillende kookeilanden op basis van de fornuizen uit de Château serie. Naast de diverse kookplaat configuraties welke beschikbaar zijn voor het Château fornuis kunt u het kookeiland ook aanpassen aan bepaalde wensen. U kunt bijvoorbeeld de achterkant van het eiland voorzien van een geëmailleerde plaat in dezelfde kleurstelling als het fornuis, of u kiest voor een achterkant welke de voorkant van het fornuis simuleert. Het is ook mogelijk het eiland uit te breiden met kastjes en lades in dezelfde kleur en uitvoering als het fornuis. Als optie kunt u één of meerdere spoelbakken en waterkranen toevoegen. Elk kookeiland wordt individueel op bestelling gemaakt.

  Getoonde verkoopprijs is gebaseerd op de Château Castel 75 en is een vanaf prijs en is afhankelijk van de uitvoering en de gekozen opties. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.  

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc