Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Maandag t/m zaterdag geopend!
Installatie service!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00

Kooklux blog

Fornuizen, keukenapparatuur en barbecues - Groot assortiment fornuizen, keukenapparatuur en barbecues

 • Ontdek de Pro Line: Betrouwbaarheid, functionaliteit, veiligheid en design

  De ILVE Pro Line kenmerkt zich door design, stijl en kwaliteit. Electronische temperatuurcontrole van 50 tot 250 ℃ en veilige koele deuren (driedubbel glas) met soft-closing systeem. Door de electronische temperatuurcontrole stelt u moeiteloos de juiste temperatuur in. Als koken uw passie is dan biedt de Pro Line alles wat u wenst.

  Lees verder

 • Maak kennis met het Italiaanse topmerk ILVE

  Het voelt alsof de ILVE fornuizen er altijd al zijn geweest. Het merk en de fabriek van ILVE bestaan reeds 50 jaar. Met de ontwikkeling van de Next Generation fornuizen laat ILVE zien klaar te zijn voor de toekomst. Door het gebruik van hoogwaardige, zware materialen en de toepassing van de nieuwste technieken worden fornuizen gemaakt die aansluiten bij de eisen van de moderne consument. Het perfecte Italiaanse design zorgt voor de finishing touch. Met één vinger zijn de ovens volledig elektronisch te bedienen en te controleren. Soft closing deuren, extra grote ovens, oventemperaturen tot 320 graden maken van koken een happening.

  Lees verder

 • Waarom een Novy afzuigkap?!

  Kooklux uw afzuigkapspecialist!

  Novy afzuigkappen worden steeds bekender en dat is niet voor niks. Als Novy dealer informeren wij u dan ook graag naar de kracht van dit toonaangevende merk. Novy afzuigkappen hebben een duurzame motor, unieke randafzuigingstechniek, afwerking in hoogwaardige materialen, uiterst efficiënte afvoer van kookdampen en -geuren en een geluiddempingssysteem: het zijn de unieke standaardeigenschappen van de Novy-afzuigkap.

  Lees verder

 • AGA Dual Control voorzien van een 'lage-energie' stand

  Kooklux uw AGA vrijstaande fornuizen specialist!

  De AGA Dual Control is voorzien van een 'lage-energie' stand en onafhankelijk van elkaar te bedienen kookplaten en is verkrijgbaar met 3 of 5 ovens. De AGA dual control heeft alles wat een AGA fornuis zo geliefd maakt...

  Lees verder

 • AGA Total Control nog meer flexibiliteit & lagere energiekosten

  Kooklux uw specialist in vrijstaande AGA fornuizen!

  De AGA Total Control biedt nog meer flexibiliteit, lagere energiekosten en is verkrijgbaar met 3 of 5 ovens. De AGA Total Control is een warmteopslag fornuis met grotere flexibiliteit - geschikt voor het leven anno nu. Een geherdefinieerd Brits icoon...

  Lees verder

 • Koken met een AGA City 60 fornuis!

  Uw vrijstaande AGA fornuizen specialist!

  Leer de wereld van AGA kennen en koken zal nooit meer hetzelfde zijn. Koken op een AGA fornuis is totaal anders dan op een gewoon fornuis. Graag laten we u kennismaken met de AGA City 60, een fornuis dat gebruik maakt van stralingswarmte en geschikt is voor de compacte keuken.

  Lees verder

 • Waarom een AGA Total / Dual Control fornuis zo geliefd is!

  Kooklux Uw vrijstaande fornuizen specialist!

  Anatomie van een legende. De AGA fornuizen staan bekend om de diverse kleuren waarin ze verkrijgbaar zijn en de prachtige landelijke stijl. Maar AGA staat vooral bekend om haar ongekende mogelijkheden als het om koken gaat. Lees hier waarom het unieke design van de AGA Total & Dual Control zo fantastisch werkt...

  Lees verder

 • Maak kennis met de nieuwe generatie AGA fornuizen!

  Uw vrijstaande AGA fornuizen specialist!

  Achter ieder AGA fornuis klopt een gietijzeren hart - de bron voor bijzonder en ontspannen koken. Maak kennis met de nieuwe generatie AGA fornuizen, 's werelds beroemdste fornuis!

  Lees verder

 • 5 redenen om verliefd te worden op een AGA fornuis

  Kooklux Uw vrijstaande AGA fornuizen specialist!

  Wij laten u graag zien waarom een AGA de juiste keuze voor u is. Speciaal voor u hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet, waarom een AGA fornuis uw hart sneller laat kloppen...

  Lees verder

 • AGA fornuizen, de geschiedenis van een legende

  Kooklux Uw vrijstaande AGA fornuizen specialist!

  Achter het merk AGA gaat een prijswinnende innovatie schuil, maar ook trots erfgoed dat teruggaat tot 1922...

  Het AGA fornuis werd in Zweden rond 1920 uitgevonden door Nobelprijswinnaar en wereldberoemde natuurkundige Nils Gustaf Dalén. De uitvinder werd blind na een explosie tijdens een gasexperiment. Aan het huis gebonden bleef hij experimenteren en viel het hem op dat het traditionele kolenfornuis de bewegingsvrijheid van zijn vrouw beperkte omdat ze voortdurend op het fornuis en op het eten moest letten.

  Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal