Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Prijs
 • 12 1349
Merk
 1. Happy Cocooning (55)

Buitenhaarden

Buitenhaarden

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. Glazen ombouw Cocoon Table Rond
  € 159,00

  De glazen ronde ombouw geeft uw Cocoon Table een extra chique uitstraling en zorgt bovendien voor extra veiligheid.Geschikt voor de Cocoon Table Cone, Bowl, Ovaal.

  Afmeting: Ø 610 mm - Hoogte 250 mm. 

  Lees meer...
 2. Cocoon Enclosure Nice & Nasty (bijzettafel) Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 239,00

  Speciale prijs: € 219,00

  De nieuwe Nice & Nasty look Bijzettafel past mooi samen met de Cocoon Table Nice & Nasty en heeft een mooie ''oude'' en ''verweerde'' retrolook. De Cocoon Bijzettafe Nice & Nasty is gemaakt van teakhout dat op een speciale manier is behandeld.

  Bovenplaat verkrijgbaar in Zwart en Antraciet.

  Lees meer...
 3. Cocoon Table Rechthoek Nice & Nasty Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.069,00

  Speciale prijs: € 1.019,00

  De Cocoon Table Nice & Nasty Rechthoek (107x80x46 cm) is gemaakt van Teakhout dat op een speciale manier is behandeld. De Cocoon Tafel Nice & Nasty wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.


  Inbouwplaat leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

   

  Lees meer...
 4. Side Table Hout Nice & Nasty
  Verkoop

  Normale prijs: € 109,00

  Speciale prijs: € 99,00

  De side table Nice & Nasty kunt u gebruiken om uw drankje op te plaatsen. De side tables zijn eenvoudig te monteren door deze te plaatsen in de handvatten van de Cocoon Table. Het voordeel is dat uw drankje minder snel warm wordt en u het gebruiksgemak vergroot. Geschikt voor de Cocoon Table Nice & Nasty, Rechthoek en Vierkant. 

  1 set = 2 side tables

  Lees meer...
 5. Inbouw Wijnkoeler Vierkant
  Verkoop

  Normale prijs: € 169,00

  Speciale prijs: € 155,00

  Deze inbouw wijnkoeler van Happy Cocooning is geschikt om te plaatsen in een bestaande tuintafel. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een gat van 61 cm x 24 cm uit de tafel te zagen en de inbouw wijnkoeler erin te laten zakken.

  Bij de inbouwkoeler wordt een mal meegeleverd om het gat volgens de juiste afmeting eruit te zagen.

  Lees meer...
 6. Inbouw Wijnkoeler Vierkant
  Verkoop

  Normale prijs: € 149,00

  Speciale prijs: € 135,00

  Deze inbouw wijnkoeler van Happy Cocooning is geschikt om te plaatsen in een bestaande tuintafel. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een gat van 31 cm x 31 cm uit de tafel te zagen en de inbouw wijnkoeler erin te laten zakken.

  Bij de inbouwwijnkoeler wordt een mal meegeleverd om het gat volgens de juiste afmeting eruit te zagen.

  Lees meer...
 7. Glazen ombouw Cocoon Table Inbouw Rechthoek
  Verkoop

  Normale prijs: € 109,00

  Speciale prijs: € 99,00

  De glazen ombouw geeft uw Cocoon Table Inbouwbrander een extra chique uitstraling en zorgt bovendien voor extra veiligheid.

  Afmeting: 720 x 350 x 170 mm. 

  Lees meer...
 8. Glazen ombouw Cocoon Table Inbouw Vierkant
  Verkoop

  Normale prijs: € 99,00

  Speciale prijs: € 89,00

  De glazen ombouw geeft uw Cocoon Table Inbouwbrander een extra chique uitstraling en zorgt bovendien voor extra veiligheid.

  Afmeting: 400 x 400 x 170 mm. 

  Lees meer...
 9. Cocoon Table Inbouwbrander Rechthoek
  Verkoop

  Normale prijs: € 449,00

  Speciale prijs: € 429,00

  Voor uw bestaande tuintafel heeft Happy Cocooning deze mooie inbouwbrander. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een gat van 61 cm x 24 cm uit uw tafel te zagen en de inbouwbrander erin te laten zakken.

  Lees meer...
 10. Cocoon Table Inbouwbrander Vierkant
  Verkoop

  Normale prijs: € 369,00

  Speciale prijs: € 329,00

  Voor uw bestaande tuintafel heeft Happy Cocooning deze mooie inbouwbranders. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een gat van 31 cm x 31 cm uit uw tafel te zagen en de inbouwbrander erin te laten zakken.

  Lees meer...
 11. Cocoon Table Beschermhoes
  € 35,00
  Beschermhoes voor uw Cocoon Table. De hoes beschermt de tafel tegen weersinvloeden. Beschikbaar voor alle modellen. Standaard wordt de beschermhoes al meegeleverd bij aankoop van een Cocoon Table.
  Lees meer...
 12. Cocoon Table Houder voor Houtblokken/ Wijnrek
  € 29,50
  Deze multifunctionele houder is bedoeld om uw keramische houtblokken op te leggen wanneer u de grillplaat of deksel wilt gebruiken. Ook is deze te gebruiken als rek voor uw wijnflessen.
  Lees meer...
 13. Cocoon Table Vierkant Nice & Nasty Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 879,00

  Speciale prijs: € 829,00

  De Cocoon Table Nice & Nasty Vierkant ( (76x76x46) cm) is gemaakt van Teakhout dat op een speciale manier is behandeld. De Cocoon Tafel Nice & Nasty wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.


  Inbouwplaat leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  Lees meer...
 14. Cocoon Table Vierkant Teakhout Lounge & Dining Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 929,00

  Speciale prijs: € 879,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Vierkant Teakhout (76x76x68 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  De Composiet modellen zijn evenals de inbouwplaat bij de Teak modellen leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  Lees meer...
 15. Cocoon Table Rechthoek Teakhout Lounge & Dining Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.099,00

  Speciale prijs: € 1.049,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Rechthoek Teakhout (107x80x68 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, 4 (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  De Composiet modellen zijn evenals de inbouwplaat bij de Teak modellen leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

   
  Lees meer...
 16. Glazen ombouw Cocoon Table Rond Klein
  € 149,00

  De glazen ronde ombouw geeft uw Cocoon Table een extra chique uitstraling en zorgt bovendien voor extra veiligheid. Alleen geschikt voor de Cocoon Table Rond Klein.

  Afmeting: Ø 540 mm - Hoogte 210 mm. 

  Lees meer...
 17. Cocoon Table Rechthoek Antraciet
  Verkoop

  Normale prijs: € 539,00

  Speciale prijs: € 499,00

  Cocoon Table Rechthoek (80x60x40 cm). Geniet in uw tuin van deze luxe tafel met loungevuur. Rookt en vonkt niet! De Cocoon Tafel wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.

  Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart en Antraciet

  Lees meer...
 18. Cocoon Table Cone Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 699,00

  Speciale prijs: € 649,00

  Cocoon Table Cone. Een nieuw ontwerp en een lust voor het oog. De Cocoon Table Cone overtreft ieder design van een sfeerhaard!

  Leverbaar in diverse kleuren.

  NIEUW!

  Lees meer...
 19. Cocoon Table Bowl Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 699,00

  Speciale prijs: € 649,00

  Cocoon Table Bowl. Een nieuw ontwerp en een lust voor het oog. De Cocoon Table Bowl overtreft ieder design van een sfeerhaard!

  Leverbaar in diverse kleuren.

  NIEUW!

  Lees meer...
 20. Rechthoek Lounge & Dining Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 929,00

  Speciale prijs: € 879,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Rechthoek Composiet (107x80x67 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  Leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  NIEUW!

  Lees meer...
 21. Cocoon Table Vierkant Lounge & Dining Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 799,00

  Speciale prijs: € 749,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Vierkant Composiet (76x76x67 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  Leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  NIEUW!

  Lees meer...
 22. Lounge & Dining Vierkant | Nice-Nasty Antraciet
  Verkoop

  Normale prijs: € 979,00

  Speciale prijs: € 929,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Vierkant Teakhout Nice & Nasty (76x76x67,5 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  Inbouw leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  NIEUW!

  Lees meer...
 23. Lounge & Dining Rechthoek | Nice-Nasty Antraciet
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.169,00

  Speciale prijs: € 1.119,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Rechthoek Teakhout Nice & Nasty (107x80x67,5 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.


  Inbouw leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  NIEUW!

  Lees meer...
 24. Cocoon Table Deksel Composiet Antraciet
  € 139,00

  Met dit deksel van composiet kunt u de brander van de Cocoon Table afdekken wanneer u deze niet gebruikt. Het deksel is kleiner en makkelijker te hanteren dan de grotere stalen deksels. 

  Leverbaar in zwart en antraciet.

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc