Ruime winkel bij Rotterdam!
Goed bereikbaar, Gratis parkeren!
Topmerken, Scherpe prijzen!
Betrouwbare levering!

Winkelwagen

0 item(s) -  € 0,00
Winkelen per
Prijs
 • 24 1349
Merk
 1. Happy Cocooning (31)

Happy Cocooning

Happy Cocooning

Lijst  Foto-tabel 

Desc
 1. Cocoon Table Vierkant zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 499,00

  Speciale prijs: € 449,00

  Cocoon Table Vierkant Klein (60x60x40 cm). Geniet in uw tuin van deze luxe tafel met loungevuur. Rookt en vonkt niet! De Cocoon Tafel wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is alleen geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.

  Leverbaar in twee kleuren: Zwart of Antraciet

  Lees meer...
 2. Cocoon Table Rechthoek Nice & Nasty Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.069,00

  Speciale prijs: € 1.019,00

  De Cocoon Table Nice & Nasty Rechthoek (107x80x46 cm) is gemaakt van Teakhout dat op een speciale manier is behandeld. De Cocoon Tafel Nice & Nasty wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.


  Inbouwplaat leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

   

  Lees meer...
 3. Cocoon Enclosure Nice & Nasty (bijzettafel) Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 239,00

  Speciale prijs: € 219,00

  De nieuwe Nice & Nasty look Bijzettafel past mooi samen met de Cocoon Table Nice & Nasty en heeft een mooie ''oude'' en ''verweerde'' retrolook. De Cocoon Bijzettafe Nice & Nasty is gemaakt van teakhout dat op een speciale manier is behandeld.

  Bovenplaat verkrijgbaar in Zwart en Antraciet.

  Lees meer...
 4. Cocoon Table Vierkant Nice & Nasty Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 879,00

  Speciale prijs: € 829,00

  De Cocoon Table Nice & Nasty Vierkant ( (76x76x46) cm) is gemaakt van Teakhout dat op een speciale manier is behandeld. De Cocoon Tafel Nice & Nasty wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.


  Inbouwplaat leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  Lees meer...
 5. Cocoon Table Vierkant Teakhout Lounge & Dining Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 929,00

  Speciale prijs: € 879,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Vierkant Teakhout (76x76x68 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  De Composiet modellen zijn evenals de inbouwplaat bij de Teak modellen leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  Lees meer...
 6. Cocoon Table Rechthoek Teakhout Lounge & Dining Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.099,00

  Speciale prijs: € 1.049,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Rechthoek Teakhout (107x80x68 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, 4 (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  De Composiet modellen zijn evenals de inbouwplaat bij de Teak modellen leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

   
  Lees meer...
 7. Cocoon Table Vierkant Teakhout Lounge & Dining RVS
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.199,00

  Speciale prijs: € 1.149,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Vierkant Teakhout RVS (80x80x67,5 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, 4 (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  De inbouwplaat bij de Teak modellen zijn leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

     Lees meer...
 8. Cocoon Table Rechthoek Teakhout Lounge & Dining RVS
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.399,00

  Speciale prijs: € 1.349,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Vierkant Teakhout RVS (110x80x67,5 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, 4 (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  Inbouw leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  Lees meer...
 9. Lounge & Dining Rechthoek | Nice-Nasty Antraciet
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.169,00

  Speciale prijs: € 1.119,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Rechthoek Teakhout Nice & Nasty (107x80x67,5 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.


  Inbouw leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  NIEUW!

  Lees meer...
 10. Lounge & Dining Vierkant | Nice-Nasty Antraciet
  Verkoop

  Normale prijs: € 979,00

  Speciale prijs: € 929,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Vierkant Teakhout Nice & Nasty (76x76x67,5 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  Inbouw leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  NIEUW!

  Lees meer...
 11. Cocoon Table Vierkant Lounge & Dining Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 799,00

  Speciale prijs: € 749,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Vierkant Composiet (76x76x67 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  Leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  NIEUW!

  Lees meer...
 12. Rechthoek Lounge & Dining Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 929,00

  Speciale prijs: € 879,00

  Cocoon Table Lounge & Dining Rechthoek Composiet (107x80x67 cm). De nieuwe Lounge & Dining modellen van Happy Cocooning zijn speciaal hoger ontworpen voor het plaatsen van een kleine gasfles binnen in de tafel. De Lounge en Dining modellen zijn verkrijgbaar in Teak en Composiet uitvoering. Levering inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, gasslang en afdekhoes. Exclusief gasfles en gasdrukregelaar.

  Leverbaar in de kleuren Zwart en Antraciet

  NIEUW!

  Lees meer...
 13. Cocoon Table Bowl Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 699,00

  Speciale prijs: € 649,00

  Cocoon Table Bowl. Een nieuw ontwerp en een lust voor het oog. De Cocoon Table Bowl overtreft ieder design van een sfeerhaard!

  Leverbaar in diverse kleuren.

  NIEUW!

  Lees meer...
 14. Cocoon Table Cone Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 699,00

  Speciale prijs: € 649,00

  Cocoon Table Cone. Een nieuw ontwerp en een lust voor het oog. De Cocoon Table Cone overtreft ieder design van een sfeerhaard!

  Leverbaar in diverse kleuren.

  NIEUW!

  Lees meer...
 15. Cocoon Table Inbouwbrander Rechthoek
  Verkoop

  Normale prijs: € 449,00

  Speciale prijs: € 429,00

  Voor uw bestaande tuintafel heeft Happy Cocooning deze mooie inbouwbrander. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een gat van 61 cm x 24 cm uit uw tafel te zagen en de inbouwbrander erin te laten zakken.

  Lees meer...
 16. Cocoon Table Inbouwbrander Vierkant
  Verkoop

  Normale prijs: € 369,00

  Speciale prijs: € 329,00

  Voor uw bestaande tuintafel heeft Happy Cocooning deze mooie inbouwbranders. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een gat van 31 cm x 31 cm uit uw tafel te zagen en de inbouwbrander erin te laten zakken.

  Lees meer...
 17. Deksel Cocoon Table Vierkant
  Verkoop

  Normale prijs: € 179,00

  Speciale prijs: € 165,00

  Wanneer de Cocoon Table niet aanstaat kunt u het stalen deksel gebruiken om de tafel af te dekken. Zo is uw Cocoon Table optimaal beschermt. Dit deksel past precies op de Cocoon Table Vierkant.

  Leverbaar in twee kleuren

  Lees meer...
 18. Cocoon Table Vierkant Bruin
  Verkoop

  Normale prijs: € 639,00

  Speciale prijs: € 550,00

  Cocoon Table Vierkant (76x76x46 cm). Geniet in uw tuin van deze luxe tafel met loungevuur. Rookt en vonkt niet!
  De Cocoon Tafel wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.

  Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Antraciet, Wit, Taupe of Bruin

  Lees meer...
 19. Cocoon Table Rechthoek Bruin
  Verkoop

  Normale prijs: € 749,00

  Speciale prijs: € 699,00

  Cocoon Table Rechthoek (107x80x46 cm). Geniet in uw tuin van deze luxe tafel met loungevuur. Rookt en vonkt niet! De Cocoon Tafel wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.

  Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Antraciet, Wit, Taupe of Bruin

  Lees meer...
 20. Cocoon Table Rond Wit
  Verkoop

  Normale prijs: € 529,00

  Speciale prijs: € 479,00

  Cocoon Table Rond(61x61x42 cm). Geniet in uw tuin van deze luxe tafel met loungevuur. Rookt en vonkt niet!
  De Cocoon Tafel wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.

  Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Antraciet, Wit, Taupe of Bruin

  Lees meer...
 21. Cocoon Table Ovaal Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 749,00

  Speciale prijs: € 699,00

  Cocoon Table Ovaal Composiet (107x80x46 cm). De Cocoon Tafel wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. 

  De inbouwplaat is leverbaar in de kleuren Zwart of Antraciet


  Leverbaar in twee kleuren

  Lees meer...
 22. Cocoon Table Vierkant Teakhout Zwart
  Verkoop

  Normale prijs: € 829,00

  Speciale prijs: € 779,00

  Cocoon Table Teak Vierkant (76x76x46 cm). De Cocoon Teak Tafel wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief  beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.

  De inbouwplaat is leverbaar in de kleuren Zwart of Antraciet

  Lees meer...
 23. Cocoon Table Rechthoek Teakhout Antraciet
  Verkoop

  Normale prijs: € 999,00

  Speciale prijs: € 949,00

  Cocoon Table Teak Rechthoek (107x80x46 cm). De Cocoon Teak Tafel wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.

  De inbouwplaat is leverbaar in de kleuren Zwart of Antraciet

  Lees meer...
 24. Cocoon Table Statafel Teakhout
  Verkoop

  Normale prijs: € 1.099,00

  Speciale prijs: € 1.049,00

  Cocoon Table Teak Statafel (76x76x100 cm). De Cocoon Teak Tafel wordt geleverd inclusief lavastenen, (keramische) houtblokken, 2,5 m lange gasslang en een PVC beschermhoes. Exclusief beschermprofiel gasslang, gasdrukregelaar, bijzettafel en gasfles. Tafel is geschikt voor propaan/butaan gas. Optioneel kan de Cocoon Tafel op aardgas worden aangesloten.

  De inbouwplaat is leverbaar in de kleuren Zwart of Antraciet

  Lees meer...

Lijst  Foto-tabel 

Desc